Ny Mazda6 stationcar afsløret i Genevè

   

Mazdas topmodel, Mazda6, har netop haft verdenspremiere som stationcar på biludstillingen i Geneve. Mazda6 har fået et betydeligt løft, når det gælder design, sikkerhedsudstyr og teknik. Udvendigt kendes den på et nyt frontparti med et mere raffineret udseende, nye letmetalfælge og nyt design af den bageste kofanger. Interiøret er helt nyt og vil blandt andet kunne udstyres med et mere digitaliseret instrumentpanel, gennemgående mere eksklusive materialer som f.eks. paneler af ægte træ og et nyt indtræk i mørkebrunt Nappa-læder.   

Motorprogrammet er også opdateret og inkluderer nu også Mazdas SKYACTIV-G 2.5 benzinmotor med cylinderdeaktivering, som ved lav belastning og helt umærkeligt kan koble to cylindre fra for at forbedre brændstoføkonomien. Dieselmotorerne, SKYACTIV-D 2.2, opdateres blandt andet med et SCR-system for at møde kommende krav til NOx-udslip, samtidig med at effekten i den kraftigste udgave øges fra 175 til 184 hk og et maksimalt drejningsmoment på 445 Nm.

En række nye teknologiske løsninger introduceres til Mazda6 for at øge både sikkerheden og komforten for alle passagerer. Fremover vil Mazda6, afhængigt af modelvarianten, blandt andet kunne fås med:

•Ny 8’’ touch screen (7’’ i den nuværende model)

•Konfigurerbar 7’’ LCD-skærm centralt i instrumentpanelet

•360° View Monitor

•Head-up Display med visning direkte i forruden

•Adaptiv fartpilot med stop&go-funktion

Den nye Mazda6 kommer til Danmark i sommeren 2018. Priserne er ikke klar i skrivende stund men vil blive kommunikeret på et senere tidspunkt.