e-CAR hos Struer's Friske Bilhus

Gode råd er ikke dyre… tværtimod!

Gode råd kan spare dig for unødvendige ærgrelser… og mange penge. Derfor står vores dygtige sælgere altid klar til at rådgive dig om det helt rigtige bilkøb. Hvad enten det gælder en ny eller brugt bil. En bil med el-, benzin- eller dieselmotor. Om du træder ind ad døren hos os som privatperson eller erhvervskunde.

Vi har været i bilbranchen i 50 år og kender e-CAR i hver en detalje. Vi har også hjulpet så mange kunder gennem årene, at vi ud fra dine ønsker og behov kan guide dig til den helt rigtige løsning.

Når du handler ny bil hos Struer’s Friske Bilhus giver vi os god tid til at afdække dit kørselsbehov, dine ønsker til ekstraudstyr samt hvilken finansiering og serviceaftale du med fordel kan vælge. Det samme gælder, hvis det er en brugt bil, du søger.

Vi giver naturligvis også en uforpligtende vurdering af din brugte bil, så du kan tage markedsværdien med ind i dine overvejelser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Struer´s Friske Bilhus – hvor du under samme tag kan opleve de nyeste modeller fra e-CAR og gå på opdagelse i vores hal med et stort udvalg af klargjorte brugte biler i tiptop stand.

Kontakt vores salgsafdeling

Medarbejdere

Per Sten Pedersen

Per Sten Pedersen

Direktør

Tlf: 96 84 24 18
Email: psp@sfb-mail.dk

Visti Føns Sloth

Visti Føns Sloth

Sælger

Tlf: 96 84 24 44
Email: vs@sfb-mail.dk

Christian Kjærgaard

Christian Kjærgaard

Sælger

Tlf: 96 84 24 19
Email: ck@sfb-mail.dk

Lars Brogaard

Lars Brogaard

Sælger

Tlf: 96 84 24 15
Email: lb@sfb-mail.dk